ظرف نگهداری مواد غذایی برای انواع ترشی ها لازم است. یکی از دسر هایی که در کنار غذای ایرانی بسیار دلچسب است ترشی است. ترشی ها به چندین مدل تقسیم می‌شوند. گاهی شاید دیده‌اید که پس از یک هفته و یا کمتر ترشی شروع به کپک زدن می‌کند. برای جلوگیری از این پدیده می‌توانید جار شیشه ای نگهداری مواد غذایی را تهیه کنید. در مجموعه جارپت شما می‌توانید شیشه های نگهدارنده انواع مواد غذایی را با بهترین کیفیت و قیمت تهیه فرمایید. ظرف نگهداری ترشی نیز برای کپک نزدن و تازه ماندن ترشی شما موجود است. با مراجعه به سایت jarpet علاوه بر دیدن انواع شیشه ترشی و جار شیشه ای می‌توانید سفارش خود را انجام‌دهید.

فهرست تصاویر

شیشه های نگهدارنده 1شیشه های نگهدارنده

شیشه های نگهدارنده 2کپک های ترشی

شیشه های نگهدارنده 3شیشه های ترشی

چرا ترشی کپک می‌زند و آیا بعد از آن قابل مصرف است؟

ترشی های صنعتی معمولا بین 6 تا 8 ماه تاریخ انقضا دارند. اماگاهی اوقات پس از باز کردن در ترشی پس از مدت بسیار کمتری ترشی کپک می‌‎زند. ظرف نگهداری مواد غذایی در صنعت بعد از باز شدن قابل نفوذ توسط هوا هستند. به همین دلیل است که بعد از باز کردن در آکبند این شیشه ها ترشی زود کپک می‌زند. برای جلوگیری از این اتفاق می‌توانید با استفاده از شیشه ترشی و جار شیشه ای شرکت جارپت انقضا ترشی ها را افزایش داد. البته که شروط دیگری در کپک زدن ترشی ها مهم هستند که در ادامه به آنها می پردازیم.

برخی  از افراد بعد از دیدن کپک روی ترشی تصور می کنند فقط همان قسمت کپک زده است. پس با کنار زدن و از بین بردن کپک های رو دوباره آن را استفاده می کنند. این کار به ضرر خودشان است. بله درست است معمولا سطح رویین کپک می زند اما این کپک در بیشتر وقت‌ها به کل مواد نفوذ می کند. ولی شما می توانید با تهیه ظرف نگهداری از کپک زدن آن جلوگیری کنید. پس بعد از دیدن کپک به سود خود شماست که دیگر از آن استفاده نکنید.

ظروف شیشه ای - ظرف نگهداری

ظروف شیشه ای – ظرف نگهداری – جارپت

شیشه های نگهدارنده 1شیشه های نگهدارنده

نشانه های کپک ها چیست و چه علتی دارند؟

کپک ها معمولا به شکل کرکی یا پنبه ای و به رنگ های مختف به وجود می آیند. کپک دارای سم مایکوتوکسین درون خود است. این سم باعث نرم شدن مواد غذایی و تغییر رنگ آنها می شود. مایکوتوسین باعث مسمومیت های شدید می شود. البته که اگر سیستم ایمنی بدن ضعف داشته باشد حتی می تواند باعث سرطان شود. حال می فهمیم که یکی از مشکلت اساسی در تولید ترشی کپک ها هستند. در این مجموعه به برای راحت تر شدن شما ظروف شیشه ای را در انواع مختلف تولید می کند.

علت های مختلفی در کپک زدن ترشی وجود دارد. که در ظرف نگهداری مواد دیگر نیازی به نگرانی وجود ندارد. یکی از علت های بارز و زیاد کپک های ترشی تمیز نبودن مواد ترشی است. در هنگام شست‌و‌شوی مواد لازم برای ترشی دقت داشته باشد که گل ولای در میان آنها نباشد. البته نمی توان کاملا تمیز آنها رو شست اما باید بیشترین توان را برای تمیز بودن آنها گذاشت. یکی دیگر از این علت ها وجود اکسیژن و رطوبت است. شما بعد از محکم کردن در ظرف نگهداری مواد دیگر نیازی به نگرانی برای نفوذ اکسیژن نباشید.

برای شستن مواد لازم مانند کلم و دیگر مواد باید به شکل زیرعمل کرد. به مقدار لازم از مواد را به صورت کامل شسته و درون یک آبکش قرار دهید. روی آبکش و مواد لازم یک دستمال کاغذی نازک قرار دهید تا رطوبت آن گرفته شود. تا هنگامی که خشک شود ظرف را دور از ‌و‌غبار و هوای آلوده قرار‌دهید تا املاح به‌آن اضافه نشود. پس از خشک شدن کامل آنها را درون شیشه ترشی و سپس ظرف نگهداری مواد قرار دهید.

نکاتی که برای کپک نزدن ترشی باید در نظر گرفت

پس از شستن کامل مواد ترشی حتما باید آنها را خشک کرد. خشک کردن باعث کمتر شدن رطوبت میان مواد ترشی می شود. یکی از مهم ترین نکاتی که معمولا فراموش می شود استفاده به اندازه از سرکه است. ظرف نگهداری در دو‌ هفته اول زیر‌نظر بگیرید اگر سرکه‌کامل روی مواد را نگرفته دوباره روی ‌آن سرکه بریزید. یک نکته دیگر در استفاده از سبزیجات استفاده خشک آنها است. اگر سبزیجات به صورت تازه هستند آن ها رو بشویید و خشک کنید.

کپک زدن ترشی - ظرف نگهداری

    کپک زدن ترشی – ظرف نگهداری – جارپت

شیشه های نگهدارنده 2کپک های ترشی

نکاتی نیز در مورد ظرف نگهداری مواد وجود دارد.

  • محکم کردن در ظرف برای جلوگیری از ورود هوا.
  • استریل کردن و یا به قول خودمان کامل تمیز کردن ظرف.
  • گذاشتن ظرف نگهداری مواد در مکان تاریک و خنک مانند بالکن خانه.
  • یک نکته دیگر پس از انجام تمام مراحل بالا اضافه کردن نمک و گلپر در این زمینه کمک می کند. شما با تهیه ظرف نگهداری مواد غذایی از jarpet می تواند اطمینان کامل را از ظرف خود حاصل فرمایید.

نتیجه و جمع بندی مطالب بالا را در این قسمت بخوانید

متوجه شدیم مهم ترین نکته در نگهداری از ترشی ظرف مناسب است. همیشه از خشک بودن مواد مورد استفاده در ترشی خود مطمئن شوید. مکانی خنک و دور از خورشید از قبل مشخص کنید. همیشه مقدار سرکه داخل ظرف نگهداری مواد غذایی را در دو هفته اول چک کنید. در دو هفته اول سرکه به مواد داخل جذب شده و کمتر می شود. با استفاده از ظرف نگهداری مواد غذایی وعده های سالم تری میل کنید. همچنین در مصرف خود صرفه جویی می کنید. شرکت ما در زمینه انواع ظرف نگهداری مواد غذایی و ظروف نگهداری دیگر آماده ارائه خدمات به شماست.

انواع شیشه ها - شیشه نگهداری

انواع شیشه ها – شیشه نگهداری – جارپت

شیشه های نگهدارنده 3شیشه های ترشی

سوالات متداول که برای شما پیش آمده را در این قسمت بخوانید

  1. ظرف نگهداری مواد و شیشه های ترشی به چه شکل است؟

در این مجموعه این ظروف با توجه به سلیقه های‌مختلف تولید می شوند.

  1. قیمت ظرف نگهداری مواد غذایی چقدر است؟

در شرکت jarpet بیشتر فروش به صروت عمده انجام می شود. در خرید عمده بهترین کیفیت و کمترین سود در نظر گرفته می شود.

  1. این شرکت در چه زمینه هایی فعالیت دارد؟

شرکت در ساخت انواع ظروف نگهداری مواد غذایی فعالیت دارد.

  1. شرکت جارپت در کجاست؟

مجموعه در دو شهر اصفهان و تهران تولیدی دارد.

  1. آیا برای شهر های دیگر نیز سفارش و خرید از این مجموعه امکان پذیر است؟

بله شما بعد از سفارش آدرس مورد نظر را ارسال می کنید.

عنوان شیشه های ترشی
تاریخ 25/4/1402
نام نویسنده امیر محمد مزیکی
نکات نگهداری ترشی دور از دسترس نور

انتخاب شیشه نگهداری ترشی مناسب

تمیز کردن مواد لازم