شیشه رب گوجه میتواند مشکلات آشپزی شما را به حداقل برساند. رب یک چاشنی زیبا و بسیار خوشمزه است که به شما کمک میکند غذاهای بینظیری را برای خانواده خود آماده کنید. ایرانیان همواره از گذشته در بطری شیشه ای خود از رب نگهداری میکردند. امروزه با استفاده از تکنولوژی مدرن و بهروز، رب گوجه فرنگی عصاره فشردهشدهای از همان گوجه فرنگی محبوب است. یکی از مشکلاتی که در استفاده از این چاشنی با آن روبرو هستیم، مشکل کپکزدگی است. اما این موضوع با بطری شیشه ای قابل حل است. در این مقاله باjarpet به شما روشهایی را خواهیم گفت تا در شیشه رب گوجه کپکزدگی مشاهده نکنید. همچنین برای همیشه از این مشکل خلاص شوید.
فهرست تصاویر
ظرف رب گوجه فرنگی 1 روش های نگهداری رب در گذشته
ظرف رب گوجه فرنگی 2 ترفند های نگهداری رب
ظرف رب گوجه فرنگی 3 ظرف مناسب نگهداری رب
نگهداری از رب گوجه فرنگی از گذشته تا کنون
مشکل کپکزدگی در شیشه رب گوجه، مربا و سایر مواد غذایی، از زمانهای قدیم وجود داشته است. به ویژه برای افراد قدیمی که در گذشته به یخچال و بطری شیشه ای دسترسی نداشتند. این مشکل بیشتر شایع بوده است، راهحلی که قدیمیها به آن روی میآوردند. جداکردن مقدار مصرفی رب گوجه فرنگی و بقیه را در کوزه ریخته و درب آن را مهر و موم میکردند. کوزهها برای مدتی که نیاز به استفاده از آنها نبود، در زمین دفن و چال میشدند. تا لایههای خنک زمین، مدت زمان نگهداری رب گوجه فرنگی را افزایش دهند. امروزه بسیاری از خانمها به ساخت رب گوجه فرنگی اقدام میکنند. حتی ممکن است آن را در شیشه رب گوجه به فروش برسانند.
روشهای نگهداری رب گوجه فرنگی در خانه توسط مصرفکنندگان نیز متفاوت است. رب همواره در معرض خراب شدن و کپکزدگی حتی در شیشه رب گوجه قرار دارد. اما روشهایی برای جلوگیری از این مشکلات وجود دارد. روش نگهداری رب گوجه فرنگی نیازی به وسایل خاصی ندارد. در واقع، شما میتوانید از یک روش ساده و آزموده شده در آشپزخانه استفاده کنید. تا از دردسر کپکزدن و خراب شدن رب گوجه فرنگی جلوگیری کنید. برای نگهداری رب گوجه فرنگی، تنها چیزی که نیاز دارید، یک شیشه رب گوجه است. که بتوانید درب آن را بهطور محکم ببندید. شما میتوانید نمونهای از این ظروف را در منزل داشته باشید یا به قیمت مناسب از جارپت تهیه کنید.
ظرف رب گوجه فرنگی 1 روش های نگهداری رب در گذشته
مرحله نخست برای نگهداری و جلوگیری از کپک زدن رب
ابتدا شیشه رب گوجه را به طور کامل تمیز کنید و بشویید، سپس اجازه دهید تا خشک شود. سپس قوطی رب گوجه را که از بازار تهیه کردهاید، باز کنید. با یک قاشق کاملاً تمیز، رب گوجه را به ظرف شیشه منتقل کنید. در هنگام ریختن رب، قاشق را چند بار در ظرف حرکت داده تا حباب در زیر رب ایجاد نشود. زیرا این موضوع میتواند باعث کپک زدن و فساد رب گوجه شود. سپس بقیه رب را به طور مشابه جابجا کنید. هوای موجود در شیشه رب گوجه را بیرون کنید و جای آن را با رب پر کنید. در نهایت، درب ظرف را به طور محکم ببندید و آن را در یکی از طبقات سردتر یخچال قرار دهید.
شیشه رب گوجه را برای استفاده طولانی مدت در فریزر نگهداریی کنید
بهترین ظرف برای نگهداری رب، شیشه رب گوجه است که دارای دربی محکم است. شیشه با ماده داخلی خود تعامل نمیکند و این باعث میشود رب شما خالص و تازه بماند. این که آیا رب خانگی را در فریزر نگهداری کنید یا در یخچال، تفاوت چندانی ندارد. میتوانید یکی از شیشه رب گوجه مورد نیاز را در طبقات بالایی یخچال قرار دهید. بقیه را در فریزر نگهداری کنید و به مرور آنها را بیرون بیاورید. یک نکته مهم ازjarpet !!! اگر تصمیم دارید شیشه رب گوجه را در فریزر نگهداری کنید، ظرفها را کامل پر نکنید تا در فریزر نشکنند. برای اینکه ربها به مدت زمان طولانیتری سالم و تازه بمانند، هیچگاه قاشق خیس یا چرب را وارد ظرف نکنید.
ظرف رب گوجه فرنگی 2 ترفند های نگهداری رب
بهتر است این نکات را برای برای نگهداری در شیشه رب گوجه بدانید
- برای جلوگیری از ورود هوا و جلوگیری از کپک زدن رب، روی رب روغن بریزید. بهتر است از روغن جامد استفاده کنید و روی تمام شیشههای رب آن را بریزید. روغن باعث میشود هوا به داخل شیشه رب گوجهنفوذ نکند.
- در پایان پخت رب گوجه فرنگی، نمک را به رب اضافه کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد. همچنین درب شیشه رب گوجهباید به طور کامل محکم شود تا جلوی ورود هوا به آن گرفته شود.
- قبل از استفاده از رب گوجه فرنگی، حتماً قوطی را در آب قرار داده و آن را بجوشانید. جوشاندن قوطی قبل از باز کردن آن، باعث کاهش آلودگی سطح قوطی میشود. همچنین جلوی رشد قارچها و میکروبها در رب گوجه فرنگی شما را میگیرد.
- پس از پخت و ظرف کردن رب، ظرف را برعکس از طرف درب قرار دهید. تا هوای داخل شیشه رب گوجهکاملاً از ظرف خارج شود.
معرفی بهترین ظرف برای حفظ و نگهداری رب گوجه فرنگی
حفظ مواد غذایی از طریق کنسرو کردن یا فرآوری خانگی همواره بهترین روش برای نگهداری آنها است. اما نگهداری در چه ظرفی انجام شود؟ پیشنهاد جارپت، ظروف شیشیه ای است. چراکه شیشه رب گوجه بسیار بهداشتی تر از پلاستیک و قوطی های رب است. عدم قرارگیری مواد غذایی در معرض اکسیژن یا گازهای دیگر، تغییر ندادن عطر و طعم مواد از مزیتهای آن است. همچنین این روش قابلیت نگهداری طولانیتر از حد طبیعی، بعلاوه مقاومت در برابر درجه حرارت گرم و سرد میکند. به همین دلیل، میتوان بسیاری از غذاهای مختلف را با استفاده از این روش آماده کرده و نگهداری کرد. استفاده از شیشه رب گوجه به این روش بسیار ساده است، بدون آنکه به مواد غذایی آسیب برسانند.
ظرف رب گوجه فرنگی 3 ظرف مناسب نگهداری رب
نتیجه گیری درباره شیشه رب گوجه و جلوگیری از کپک زدن
این مطلب به صورت کاربردی و مفید روشهای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی را بررسی کردیم. شما میتوانید به راحتی از آنها برای نگهداری در شیشه رب گوجه خود استفاده کنید. کپکها برای زندگی و بقا به یک محیط مرطوب، گرم و ارگانیک وابسته هستند. رب گوجه فرنگی محیط مناسبی برای زیست این گونه از آلودگی محسوب میشود. همچنین، باید به خاطر داشته باشید که با برداشتن لایه کپک از روی رب گوجه، نمیتوانید مجدداً از آن استفاده کنید. زیرا قارچها و کپکها به لایههای زیرین شیشه رب گوجه نفوذ کرده و آن را مسموم میکنند. بنابراین این یک هشدار ازjarpet است!!! رب گوجه فرنگی کپکزده خود را به هیچ عنوان استفاده نکنید.
سوالات متعدد برای نگهداری رب گوجه فرنگی و ظروف مناسب آن
- چه مقدار رب گوجه فرنگی باید در ظرف قرار داد؟
حتی اگر نیاز کمی به رب گوجه داشته باشید، نمیتوانید ظرفی به مقدار کم پیدا کنید. چراکه بیشتر شیشه رب گوجه یک کیلویی مییابید. با توجه به اینکه بیشتر دستورات آشپزی تنها یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه میخواهند. در کوچکترین ظروف، رب را نگهدارید.
- روش نگهداری رب گوجه در شیشه چگونه است؟
شیشه رب گوجه را تمیز و خشک کنید. حبابهای هوا را بردارید و در صورت نیاز فضای خالی را تنظیم کنید. لبههای بطریها را با یک دستمال مرطوب و تمیز پاک کنید. درپوشهای آماده شده را قرار دهید و تنظیم کنید.
- بهترین ظرف برای نگهداری گوجه فرنگی چیست؟
از نگاه جارپت قطعا ظروف شیشه ای بهترین انتخاب برای نگهداری است. شیشه رب گوجه درب بسته موجب میشود تا مواد غذایی در معرض اکسیژن یا گازهای دیگر قرار نگیرد. در نتیجه عطر و طعم مواد تغییر نمیکند.
موضوع | 6 تکنیک ساده جلوگیری از کپک زدن در شیشه رب گوجه!!! |
---|---|
نویسنده | علی اکبر اعتصامی |
تاریخ | 8 شهریور 1402 |
مزیت های ظروف شیشه برای نگهداری رب | عدم ورود هوا و رطوبت، حفظ کیفیت، عطر و طعم رب |