در گذشته برای عرضه و نوع بسته بندی تنوع بسیار محدود بود اما امروزه گستردگی بسیاری برای بسته بندی انواع مواد وجود دارد یکی از ظروفی که برای بسته بندی استفاده می شود ظرف های جار شیشه ای بوده که در تولیدی های مختلف در سراسر ایران مانند تهران، اصفهان، مشهد و … تولید می شود.

ظرف های جار شیشه ای یکی از مناسب ترین ظرف ها برای بسته بندی مواد غذایی بوده چرا که در اینگونه از ظرف ها مدت نگه داری افزایش پیدا می کند.

تولیدی ظرف جار

نحوه ی تولید ظرف جار شیشه ای:

مراحل تولید جار و ظروف شیشه ای به صورت زیر است:

  1. مرحله ی ذوب: در این مرحله مواد اولیه وارد کوره شده تا به طور کامل ذوب شود.
  2. مرحله ی تصفیه: در این مرحله گاز از مواد ذوب شده خارج می شود.
  3. هموژنه کردن: در این گام که اصطلاحا به آن هموژنه ی می گویند باید ترکیبات مذاب به طور یکسان در تمام نقاط شیشه یکسان باشد.
  4. کاهش درجه حرارات: در این مرحله دمای بالای 1200 باید به ارامی کاهش پیدا کند تا بتوان مواد را شکل داد چرا که عملا در این دمای بالا نمی توان هیچ گونه شکلی به شیشه داد.

نحوه ی تولید جار

روش های تولید جار شیشه ای به سه صورت می باشد:

  1. روش سنتی
  2. روش نیمه اتوماتیک
  3. روش اتوماتیک

شما توسط این سایت می توانید ظرف های جار شیشه ای را به طور مستقیم توسط تولیدی های مختلف در سراسر ایران با مناسب ترین قیمت خریداری کنید.

منبع: www.jarmarket.ir