انواع ظرف جار شیشه ایی برای بسته بندی عسل در بازار می باشد. اما دو نمونه از ظرف جار شیشه ایی در بین این مدل ها دارای کاربرد بیشتر می باشد.

  • 350 سی سی ( نیم کیلویی)
  • 700 سی سی ( یک کیلویی)

این دو نوع ظرف با این گنجایش برای محصول عسل بسیار پرکاربرد بوده و بیشترین فروش را دارد.

هر ساله در ایران مقدار زیادی عسل تولید می شود که دارای طعم های مختلف می باشد.

عرضه کنندگان عسل برای بسته بندی این ماده از دو نوع ظرف استفاده می کنند.

  • ظرف جار پلاستیکی (پت)
  • ظرف جار شیشه ایی

با توجه به قیمت ها امروزه تفاوت قیمتی برای این دو نوع ظرف جار وجود ندارد و تقریبا در یک رنج قیمتی می باشند.

تولیدکنندگان عسل و عرضه کنندگان آن ابتدا نوع شیشه ایی را به دلیل داشتن قابلت های ویژه ی آن در اولویت خرید قرار می دهند چرا که از نوع پلاستیکی بسیار بهداشتی تر بوده و مدت نگه داری عسل در آن بیشتر است و سپس نوع پلاستیکی.

انواع ظرف جار شیشه ایی

 

ظرف جار مناسب جهت صادرات

انواع ظرف جار مناسب جهت صادرات چه نوع ظرفی است؟ هر ساله مقدار زیادی عسل از ایران به کشورهای دیگر صادر می شود که در دو نوع بسته بندی این کار صورت می گیرد.

معمولا برای حجم های کم از نوع جار شیش ایی استفاده می شود و برای حجم های بالا با توجه به وزن عسل از نوع پلاستیکی چرا که پلاستیکی برای حجم های بالا بهتر بوده و به دلیل انعطاف بیشتر آسیب پذیری کمتری دارد.

ظرف بسته بندی جار شیشه ایی که برای صادرات می خواهد استفاده شود باید از لحاظ زیبایی و کیفیتی در رنج بالایی بوده و شفاف باشد.

نوع پلاستیکی نیز هرچه قدر شکیل تر و زیبا تر باشد در فروش و معرفی محصول شما بهتر جلوه می کند تا نمونه های معمولی و موجود در بازار.